Partneryoga bij Bendie

Partneryoga 03-10-21

Partneryoga is meer dan yoga doen met een partner.

Waar jij tijdens een normale yogales alleen contact maakt met jezelf en je mat, daar gaat het bij partneryoga juist om de samenwerking. Het helpen en geholpen worden, het vertrouwen en de overgave, de kracht en de souplesse, het geduld en het aanvoelen, het waarderen en ondersteunen.

Het zijn allemaal van die eenvoudige menselijke positieve eigenschappen die we gek genoeg in het dagelijkse leven laten overschaduwen door haast, desinteresse, wantrouwen, afwijzen, veroordelen en andere gedragingen die langzaam en vaak onopgemerkt ons dagelijks repertoire van handelingen binnen zijn geslopen.

Vanuit rust in jezelf de tijd nemen om echt contact te maken met een ander en er dan achter komen dat woorden vaak overbodig zijn om aan te geven wat wel en niet goed voelt. Als het goed voelt bij jou dan is dat meestal bij de ander ook het geval. En als jullie die connectie levend houden, dan blijken hoge bergen ineens niet groter dan een hobbeltje te zijn.

Partneryoga is ook leuk als je partner niet zo van de yoga is. Stel je maar eens voor dat je je als volwassene in een speeltuin bevindt. Even los van verplichtingen, gewenst gedrag en sociale concepten, als jij tenminste durft om die achter je te laten. Gooi je haar los en doe eens gek, want gewoon doen kan elke dag nog wel.

Partneryoga mag met je eigen meegebrachte partner, maar wat is er leuker dan in de speeltuin nieuwe vrienden te maken?

Prijs: € 15,- per persoon