massage en partner yoga workshop

Massage workshop 27-03-22

Massage: een dialoog zonder woorden.

Vindt jij het nu al mooi en bijzonder klinken, maar vraag jij je af wat je nou eigenlijk samen met je (massage)partner gaat doen?

Bart Bendie neemt jullie mee op een ontdekkingstocht langs Thaise massagetechnieken, waardoor jullie de taal van elkaars lichaam leren kennen en begrijpen.

En het bijzondere hieraan? Het gebeurt zonder woorden. Spannend en misschien een beetje vreemd, maar zo bijzonder en krachtig als je het leert zien en voelen. Lichaamstaal is minstens zo belangrijk als het gebruik van woorden!

In een lange stilte kun je ervaren hoeveel méér informatie je samen kunt uitwisselen. Je leert bij elkaar signalen begrijpen wanneer iets pijnlijk of juist prettig aanvoelt. Bart leert je om samen gedachten of pijnlijke spieren loslaten. En waar de een leert om te geven, daar leert de ander om te mogen ontvangen.

In deze 3 uur durende workshop ontdekken jullie van alles om elkaar uren lang te masseren, te communiceren zonder woorden, elkaar te ondersteunen en om elkaar te laten ontspannen. Jullie gaan technieken leren die je na de workshop nog heel vaak kunt gebruiken.

Een investering in jezelf, je partner en elkaar. Gun jezelf en elkaar die onverdeelde aandacht en go for it!

Tijdens de workshop gebruiken wij geen olie en houdt iedereen zijn kleding aan. Minimum leeftijd 18 jaar.
Uiteraard hoeft je partner geen liefdespartner te zijn, dit zou ook een goede vriend(in) of familielid kunnen zijn!

Prijs: € 75 per stel