massage en partner yoga workshop

Massage workshop 13-02-22

Massage; een dialoog zonder woorden.

Vraag jij je ook af wat het mooiste cadeautje is dat je aan je partner kunt geven? Alle gadgets die jij eerder gaf zijn toch niets vergeleken met de onverdeelde aandacht die komt vanuit jou zelf?

Hoe zouden jullie het vinden om zonder het gebruik van woorden jullie lichamen een dialoog met elkaar te laten voeren. Uit de signalen van elkaar te leren begrijpen wanneer iets pijnlijk of juist prettig aanvoelt. Te ervaren dat in een lange stilte heel veel informatie tussenbeide kan worden uitgewisseld.

Bart Bendie neemt jullie mee in een ontdekkingstocht door de Thaise massage technieken en leert jullie de taal van elkaars lichaam te begrijpen. Hij leert jullie te durven spelen langs de rand van het comfortabele. Hierdoor ga je ontdekken hoe je elkaar tot steun kunt zijn in het loslaten van verkrampte gedachten of pijnlijke spieren.

De spanning in de achterkant van ons lichaam zorgt er voor dat we niet omvallen of inzakken, maar door het vele zitten zorgt die ophoping voor het langzaam aannemen van een verkeerde lichaamshouding. In deze 3 uur durende workshop leer alles om elkaar bijna een uur lang te masseren. Om zo door het toedienen van jouw liefde en aandacht de opgehoopte spanning in je partner weer te laten stromen.

Want het mooiste cadeautje voor je partner, dat ben jij toch?

Prijs: € 75 per stel