massage en partner yoga workshop

Massage workshop 10-04-22

Massage: een dialoog zonder woorden.

Het klinkt waarschijnlijk al heel mooi en bijzonder, maar misschien vraag jij je af wat je nou eigenlijk samen met je (massage) partner gaat doen?

Bart Bendie neemt jullie mee op een ontdekkingstocht langs Thaise massagetechnieken, waardoor jullie de taal van elkaars lichaam leren kennen en begrijpen.

En wat het zo bijzonder maakt? Het gebeurt zonder woorden. Spannend en misschien een beetje vreemd, maar zo bijzonder en krachtig als je leert zien door het te voelen. De taal die je lichaam uit is minstens zo belangrijk als de woorden die je spreekt!

Het uitwisselen van informatie komt op gang als jullie de stilte durven in te stappen. Dan ga je leren om de signalen te begrijpen wanneer iets pijnlijk of juist prettig aanvoelt. Bart leert je om samen je gedachten of juist pijnlijke spieren los te laten. En daar waar de één leert om te geven, daar leert de ander om te mogen ontvangen.

Omdat de vorige 2 workshops heel snel waren uitverkocht, komt Bart Bendie nog één keer met dezelfde workshop naar Groningen.

In deze 3 uur durende workshop valt van alles te ontdekken dat je meeneemt om elkaar uren lang te kunnen masseren, te communiceren zonder woorden, elkaar aan te voelen en om elkaar te laten ontspannen. Je leert technieken die je na de workshop nog heel vaak zult gebruiken.

Tijdens de workshop gebruiken wij geen olie en houdt iedereen zijn kleding aan. Minimum leeftijd 18 jaar.

Massage: Een investering in je partner en in jezelf. Gun elkaar het mooiste cadeau; dat van de onverdeelde aandacht.

Prijs: € 75 per stel