massage en partner yoga workshop

Massage en partner yoga workshop 8-12-19

Deze Massage en partner yoga workshop geeft jou en je partner een 3 uur durende beleving waarin je samen met elkaar, gaat genieten van elkaar. Want wat is er nou fijner dan aangeraakt te worden door iemand die je dierbaar is?

Onder deskundige leiding nemen wij jullie mee op een ontdekkingstocht naar je zintuigen. De bewegingsoefeningen die we gebruiken om het lichaam op te warmen en de geest te verstillen zijn afkomstig uit de yoga. De massage technieken die we gebruiken zijn gebaseerd op de Thaise yoga massage met de zachte, noordelijke stijl.

Hoe ziet de massage en partner yoga workshop er uit?
In een heel rustig tempo warmen we eerst gezamenlijk de eigen spieren op. Als iedereen wat losser in zijn vel is gaan zitten, vervolgen we de reis met bewegingsoefeningen samen met je partner. Hier maken jullie opnieuw kennis met elkaar. Maar omdat dit keer de aandacht op andere receptoren zal zijn gevestigd, bestaat de mogelijkheid dat jij je partner op nieuwe vlakken leert aanvoelen.

Na het bijbrengen van wat achtergronden en technische kneepjes, wordt het tijd om de gevoel zintuigen te gaan prikkelen. Stapje voor stapje nemen wij jullie mee in een begeleide massage. Terwijl wij één voor één de houdingen voordoen, doen jullie de beweging na bij elkaar. Na ongeveer 45 minuten wisselen jullie van plaats en verandert voor beide de rol van ontvangen en geven.

Voor wie is de massage en partner yoga workshop geschikt?
Het is voor deze workshop niet nodig dat je massage ervaring hebt. En zelfs als jij of je partner niet van yoga houden, dan zijn de oefeningen die we samen doen echt geen belemmering. Hogere wiskunde, goddelijk krachtig of weelderig flexibel, het zijn elementen die in deze workshop niet aan bod komen. Het enige vereiste is dat jullie beiden openstaan om door aanraking van elkaar op zoek te gaan naar wat je nog niet weet van elkaar.

De massage en partner yoga workshop worden gekleed uitgevoerd. Daarom gebruiken wij geen olie of iets dergelijks. Draag bij voorkeur warme en soepele, losse kleding in laagjes. Als je de massage ontvangt dan bestaat de mogelijkheid dat je het koud krijgt omdat je stil ligt. Degene die de massage geeft echter, is aan het werk, en zal het daardoor warm kunnen krijgen.

Aan het eind van deze massage en partner yoga workshop zullen jullie in staat zijn om elkaar een heerlijke massage te geven, en met het naslagwerk dat jullie meekrijgen, kun je op elk moment je geheugen weer verfrissen.

Prijs: € 65 per koppel