Acroyoga bij Bendie. free star

Acroyoga workshop 17-11-19

In onze Acroyoga workshop Assen nemen we je mee op een ontdekkingsreis door je denken en handelen. De combinatie van een vleugje acrobatiek samen met een dosis yoga en een toefje Thai-massage zorgt ervoor dat jij de flexibiliteit tussen je oren ontdekt, als je de ontwakende kracht in je lichaam begint te ervaren.

De houdingen die we gaan verkennen zien er, in eerste instantie, verraderlijk eenvoudig uit. Doordat je ondersteboven hangt zul je gaan ontdekken dat je hersens ineens moeite hebben met de meest eenvoudige opdracht. ‘Strek je rechterbeen’ wordt ineens iets waar je echt over na moet denken.

Wat er soms als onmogelijk uitziet op een foto, blijkt bij het zelf proberen best uitvoerbaar. Door in je eigen lichaam bepaalde spiergroepen te trainen om samen te werken, maakt dat een zware last ineens verbluffend eenvoudig te tillen is. Als dan het vertrouwen langzaam groeit en de randjes van de comfortzone worden verschoven , dan ontstaat er magie.

Als jij graag verbinding maakt met je medemens en openstaat om op een sportieve manier je lichaamsbewustzijn te kietelen, dan wil je deze workshops zeker niet missen. Op een veilige, maar onbegrensde manier lekker ravotten met je soortgenoten zorgt niet alleen voor inzicht en groei, maar ook voor verzadigde lachspieren.

Acroyoga:
Je hoeft geen supermens te zijn, om nieuwe mogelijkheden van je lichaam te ontdekken.
Het contact met je medemens zorgt ervoor dat je nieuw contact maakt met jezelf .
Waar je misschien alleen verschijnt, maar beslist met nieuwe vrienden verdwijnt.
Een speeltuin voor alle leeftijden en alle niveaus.

Prijs: € 20