AcroYoga bij Bendie

AcroYoga 7-11-21

AcroYoga, ofwel, de speeltuin voor volwassenen.

Herinner jij nog wat je favoriete toestel was in de speeltuin? Droom jij nog wel eens van die onbezonnen momenten dat je verdwaalde in het plezier dat ontstond door simpelweg te doen? Heb jij wel eens heimwee naar die momenten waar je nieuwe vrienden maakte zonder te wantrouwen? Kom dan dat gevoel samen met ons herbeleven.

In deze AcroYoga workshop nemen we je mee op een ontdekkingsreis door je denken en handelen. De combinatie van een vleugje acrobatiek samen met een dosis yoga en een toefje Thai-massage zorgt ervoor dat jij de flexibiliteit tussen je oren ontdekt, als je de ontwakende kracht in je lichaam begint te ervaren.

Als jij graag verbinding maakt met je medemens en openstaat om op een sportieve manier je lichaamsbewustzijn te kietelen, dan wil je deze workshops zeker niet missen. Op een veilige, maar onbegrensde manier lekker ravotten met je soortgenoten zorgt niet alleen voor inzicht en groei, maar ook voor verzadigde lachspieren.

Voor deze workshop is het niet nodig om een gespierde superheld of van elastiek te zijn. Maar als je daarvan durft te dromen, dan komt het speelplezier sneller binnen handbereik. Neem je vrienden mee, of vertrouw op het maken van nieuwe, en daag je zelf uit om te komen spelen in de speeltuin van het leven.

Prijs: € 20 per persoon