AcroYoga bij Bendie

AcroYoga 11-07-21

Yoga done differently

Op de dansvloer in het bos mengen Bart en Dieuwertje oude wijsheden met nieuwe inzichten. Door hun inspirerende aanpak ervaar jij wat een frisse en vooral vrolijke manier van bewegen met jou kan doen. Durf jij het aan om jouw lijf over een grens heen te verleiden?

Ben jij er klaar voor om te ontdekken dat het meestal jouw denken is, dat je de beperkingen in je beweging oplegt? Geef je dan op en bereid je voor, om  een energiek en verkwikkend gevoel te ervaren, en jezelf eens heerlijk  in het zonnetje zetten.

Voor deze speelse en uitdagende manier van beweging,  in een sprookjesachtige omgeving, neem je gerust je vrienden of ouders mee, en misschien voelen ook jouw kids de uitdaging. Door het  aantal bezoekers te beperken zorgen wij  ervoor dat er voldoende ruimte is, zodat jij je vrij kunt voelen om op een corona proof manier te bewegen.

Yoga done differently

Omdat er zoveel bewegingsvormen zijn hebben wij elke week een nieuwe verrassing voor jou op het programma. Deze week is dat:

Acroyoga, een speeltuin voor volwassenen

Herinner jij nog wat je favoriete toestel was in de speeltuin? Droom jij nog wel eens van die onbezonnen momenten dat je verdwaalde in het plezier dat ontstond door simpelweg te doen? Heb jij wel eens heimwee naar die momenten waar je nieuwe vrienden maakte zonder te wantrouwen? Kom dan dat gevoel samen met ons herbeleven.

In deze AcroYoga workshop nemen we je mee op een ontdekkingsreis door je denken en handelen. De combinatie van een vleugje acrobatiek samen met een dosis yoga en een toefje Thai-massage zorgt ervoor dat jij de flexibiliteit tussen je oren ontdekt, als je de ontwakende kracht in je lichaam begint te ervaren.

Als jij graag verbinding maakt met je medemens en openstaat om op een sportieve manier je lichaamsbewustzijn te kietelen, dan wil je deze workshops zeker niet missen. Op een veilige, maar onbegrensde manier lekker ravotten met je soortgenoten zorgt niet alleen voor inzicht en groei, maar ook voor verzadigde lachspieren.

Voor deze workshop is het niet nodig om een gespierde superheld of van elastiek te zijn. Maar als je daarvan durft te dromen, dan komt het speelplezier sneller binnen handbereik. Neem je vrienden mee, of vertrouw op het maken van nieuwe, en daag jezelf uit om te komen spelen in de speeltuin van het leven.

Vanwege de corona maatregelen zullen we niet wisselen van partners. Neem dus je eigen partner mee, of ga voor de verrassing om 1 hele leuke nieuw partner te ontmoeten.

Prijs: € 12,50