Online Yoga

De samenwerking tussen lichaam en geest

Online yoga van Bendie werkt echt

Waarom   Online Yoga

Bij Bendie’s online yoga vind je geen zwevende tapijtjes, wel vind je er frisse Friese nuchterheid. Je bouwt aan conditie, kracht, flexibiliteit en innerlijke rust. De rustige start en opbouw zorgen ervoor dat je de reacties van je geest op je lichaam goed leert kennen. Doordat je steeds meer controle krijgt over je ademhaling en lijf, brengt dat je dichterbij het èchte genieten: de optimale balans tussen jouw lichaam en geest.

Als je hoofd te vol zit met gedachten of je lijf losgemaakt wil worden waar het vastzit dan helpt Bendie’s online yoga mix echt. Door mijn suggesties zul je ervaren wat voor jouw lijf werkt om in balans te komen. Jouw Nirvana in je eigen huiskamer!

Uit de groepsapp:

  • Ik was zo bezig, dat ik pas later besefte hoe stil het was in mijn hoofd
  • Gisteren mijn eerste les gehad, vanochtend verrassend soepel uit bed gerold!
  • Ik was meegesleurd door een vriend… blijkt mijn lijf dit gewoon leuk te vinden 🙂
  • Dat Bart een techneut is, bleek wel toen hij de oefening als een bouwpakket uit elkaar haalde
Online yoga van Bendie werkt echt

Het mooiste? Bart's persoonlijke aandacht. Hij vraagt en ziet wat een oefening met me doet en geeft me meteen feedback. Dat heeft me veel inzicht gegeven in mijn beoefening van yoga.

online yoga van Bendie werkt echt

Wat is   Online Yoga

Omdat er meer yogastijlen dan rode wijn-soorten zijn, neemt Bendie je graag mee op een proeverij: Bendie’s online Yoga Mix. De ene les word je ondergedompeld in een bad van zachtheid, rust en ontspanning. Een andere keer is de les pittig, dynamisch en vol vuur. Bendie geeft je handvatten om in elk moment je rust te vinden. Met als constante factor een ontspannen ademhaling en een brede glimlach op jouw gezicht.

Online lesgeven maakt het soms lastiger om duidelijke uitleg te krijgen over houdingen. Bendie is zich hiervan bewust en zorgt voor een heldere en stapsgewijze uitleg voorzien van gedetailleerd beeldmateriaal. Bij Bendie is het ook mogelijk om live vragen te stellen.

Bendie’s online Yoga Mix is er voor de beginnende en gevorderde ontdekker van bewegingsplezier. Voor online yoga voel jij je hier zeker thuis.

Zin in een online les?

Geef je dan op voor deelname

Waar & wanneer   Online Yoga

De fijnste yoga in Leeuwarden wordt gegeven in jouw eigen huis via een online samenkomst. Via een platform waar je zonder download van een app of een verplicht account aan kan deelnemen. Deze lessen zijn enkele uren na de live stream terug te vinden op Youtube zodat je op je eigen moment de les nog eens kunt herhalen.

Op dit moment zijn er wekelijkse lessen op dinsdag avond van 20:00 – 21:15.

Maar online yoga kan natuurlijk ook:

  • Als pauze tijdens een meeting
  • Als (gespecialiseerde) workshop in een yogastudio, sportschool, buurt- of wijkvereniging
  • In een privéles of teambuilding op een door jou te bepalen locatie en tijd
  • Als invulling van een personeelsuitje of vrijgezellen feestje
  • Op een festival of een ander evenement
Online yoga van Bendie werkt echt