Online meeting stretch workout

Tè lekker om er een smoes voor te bedenken

Online meeting stretch workout

Waarom   Online meeting stretch workout

Zoek jij iets waardoor iedereen alert en productief kan beginnen? Doorbreek jij die na-de-pauze-vergadersleur? Of wil jij voorkomen dat je mensen hoopvol uitkijken naar het eind van de meeting? Door Bendie’s Online meeting stretch workout laat jij op elk gewenst moment de energie bewegen en veranderen.

Bendie’s Online meeting stretch workout is de beweging waar elk kantoorlijf om schreeuwt. Ideaal om thuis achter je pc te doen, of juist samen met je collega’s of vrienden van een ander thuiskantoor. Weg met de droge ogen door dat felle beeldscherm, de opgetrokken schouders en verkrampte spieren die je toeroepen dat je ècht iets anders moet gaan doen….

Bovendien: de oefeningen zijn makkelijk te onthouden en dus altijd en overal ‘even’ te doen. Je lijf zal je dankbaar zijn.

Pluspunten:

  • ‘n Energy-boost (verwacht briljante acties)
  • Precies lang genoeg (voor ‘n groots effect)
  • Goed voor je (en niet alleen vandaag…)
  • Uit beeld of in beeld (dat bepaalt iedereen zelf)
  • Voor alle werkgevers die hun werknemers het beste gunnen
Online meeting stretch workout

Bewegen is zo belangrijk, dat heeft de corona crisis en het thuiswerken ons nog maar eens laten zien. Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland doen wij wekelijks Bendie's online stretch workout. Goede, eenvoudige oefeningen die er voor zorgen dat alle spieren weer even lekker los komen. Zo dragen wij bij aan de vitaliteit van onze medewerkers.

Online meeting stretch workout

Wat is   Online meeting stretch workout

Bendie’s stretch workout is een fijne mix van ademhaling- en stretchoefeningen gecombineerd met bewegingen waar het lijf blij van wordt. Zo voorkom je blessures, verzacht je pijn en zorg je voor nieuwe ruimte en creativiteit in je hoofd.

Je rug, schouders en hoofd heb je de hele dag ingezet voor alles en iedereen, maar nog niet voor jezelf. De oefeningen zijn daarom zo opgebouwd dat je zelf kunt ontdekken wat voor jou werkt. Gewoon in de kleding die je al aan hebt op je thuis kantoor of in de vergaderruimte.

Luisteren naar je lichaam begint met voelen wat je lichaam je duidelijk wil maken en de tools hebben om daar wat aan doen. Met een online meeting stretch workout kan dat en bereik je grootse resultaten. En die tools? Die laat Bendie je graag zien. En nog eens, en nog eens. Want door de herhaling landt het, zowel in je hoofd als in je lichaam.

Wissel je de oefeningen af en doe je ze regelmatig, dan voel je je lijf reageren. Je krijgt er niet alleen nieuwe energie van, je leert ook eerder in te grijpen wanneer je lichaam daarom vraagt. Om zo erger te voorkomen.

Zin om achter het bureau voor beweging te zorgen?

Gun je collega's die energieke ervaring

Waar & wanneer   Online meeting stretch workout

Gewoon bij jou thuis of op kantoor, dat is Bendie’s stretch workout. Zonder attributen, gewoon in je thuiskostuum, met de camera aan of uit, net wat je zelf wil. 

Voor een vast bedrag kan een onbeperkt aantal collega’s deelnemen (afhankelijk van de technische capaciteit van het gekozen online vergaderplatform).

Uitsluitend op afspraak. Check de vergaderagenda’s, prik de gewenste datum, vul het formulier in en we regelen het!

Voorkeur voor een Engelstalige sessie? Of wil je de genodigden van jullie bijeenkomst of congres door de live aanwezigheid van Bendie in beweging brengen? De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

Online meeting stretch workout