Massage

Laat je in beweging brengen

Massage in Leeuwarden bij Bendie. Rugwervel en nek strekking.

Waarom   Massage

Een massage in Leeuwarden van Bendie ontspant lichaam en geest. En nee, je hoeft geen specifieke klachten te hebben. Zie het als pure weldaad, een cadeau aan jezelf. Even heerlijk tot rust komen en genieten. Je hoeft zelf niets te doen, behalve je ‘laten bewegen’. Terwijl jij van de ene in de andere strekking terecht komt, ervaar je een overdaad aan ontspanning.

Gemasseerd worden, kan dit met je doen:

  • Je spier- en bindweefsel en gedachtenkronkels ontspannen
  • De balans tussen je lichaam, geest en energie verbeteren
  • Jouw bloedcirculatie en weerstand verbeteren
  • Alsof je zorgenemmertje leeg gekieperd is
Massage in Leeuwarden bij Bendie. Rug twist.

Mijn partner was een 'blind date' voor deze workshop. Heel spannend, maar dankzij Bart voelde het heel veilig. Ik heb onder zijn begeleiding en instructie zelfs een heerlijke Thai massage gegeven én ontvangen. Met het naslagwerk kan ik er ook thuis mee aan de slag.

Massage in Leeuwarden bij Bendie. Nek strekking.

Wat is   Massage

Thai-massage wordt ook wel yoga voor luie mensen genoemd. Bij Bendie hoef je zelf niets te doen en laat je het werk over aan de masseur, die jouw lijf beweegt, vouwt, draait, strekt en ontspant. Natuurlijk altijd binnen de grenzen van jouw lichaam en met kleren aan.

Heb je zin in iets heel anders? Kies dan voor een vliegende variant bij Bart. Doordat hij jou op zijn voeten laat zweven, kun jij je ontspannen en veilig overgeven aan de zwaartekracht. Daarna word je langzaam in beweging gebracht, gedraaid en gestrekt. Daardoor voel je ruimte in je ledematen en voel je de energiestromen in je lichaam veranderen.

Of kies voor een workshop Thai-massage: jij en je partner – of je blind date! –  leren op een andere manier samen te werken en intimiteit te ervaren. Ervaar hoe heerlijk het is om te geven én te ontvangen.

Goed om te weten: er worden geen oliën gebruikt en je houdt gewoon je kleding aan tijdens een massage in Leeuwarden bij Bendie.

Ben jij er aan toe om gemasseerd te worden?

Of benieuwd naar een workshop?

Waar & wanneer   Massage

Workshops duren minimaal 2 uur en worden op afspraak gegeven in de studio van Bendie in het centrum van Leeuwarden, of op een andere, door jou gewenste locatie. 

Massages duren minimaal 60 minuten en kunnen in principe na overleg overal gegeven worden. 

Wil jij gemasseerd worden of een misschien workshop boeken? Stuur dan een e-mail of klik hier.

Of sluit aan bij een al geplande workshop, die vind je bij de workshops.

Een massage in Leeuwarden van Bendie. Om je als herboren te voelen als je weer huiswaarts keert.

Maasge in Leeuwarden bij Bendie. Sacrale schommel.