Kwartiertje stretch workout thuis kantoor

Tè lekker om er een smoes voor te bedenken

Kwartiertje stretch workout thuis kantoor

Waarom   Kwartiertje stretch workout thuis kantoor

Droge ogen door dat felle beeldscherm, moeizaam omhoog komen uit je stoel na weer een lange online meeting, opgetrokken schouders die je nek doen verdwijnen en verkrampte spieren die je toeroepen dat je ècht iets anders moet gaan doen…. Tadaaaa!

Doe mee met Bendie’s dagelijkse kwartiertje stretch workout, gewoon in je thuis kantoor, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Elke dag biedt Bendie de stretch beweging waar jouw kantoorlijf om schreeuwt. Ideaal om solo achter je pc te doen, of juist gezellig samen met je collega’s of vrienden op een ander thuis kantoor.

Waarom meedoen? Het is:

  • ‘n Energy-boost (verwacht briljante acties)
  • Maar een kwartiertje (gun je lijf die fifteen minutes of fame!)
  • Goed voor je (zeggen ze, maar dat bepaal je zelf wel)
  • Gratis (hoewel een donatie gigantisch gewaardeerd wordt)
Kwartiertje stretch workout thuis kantoor

Natuurlijk weet ik dat ik bewegen goed voor me is. Ik had alleen duizend excuses om het niet te doen. Bendie's kwartiertje thuis stretchen is voor mij de perfecte oplossing: dit voelt tè lekker om er een smoes voor te bedenken.

Carola Blom
Kwartiertje stretch workout thuis kantoor

Wat is   Kwartiertje stretch workout thuis kantoor

Een klein kwartiertje ontdekken wat voor jou werkt: je rug, schouders en hoofd heb je de hele dag ingezet voor alles en iedereen, maar nog niet voor jezelf. Gewoon op je thuis kantoor, in de kleding die je al aan hebt doe je een fijne mix van ademhalingsoefeningen, stretch oefeningen en bewegingen waar je lijf blij van wordt. Zo voorkom je blessures, verzacht je pijn en zorg je voor nieuwe ruimte en creativiteit in je hoofd. Gun jij je lijf die fifteen minutes of fame?

Doe je elke dag mee, dan voel je je lijf reageren. Je krijgt er niet alleen nieuwe energie van, je leert eerder in te grijpen wanneer je lichaam verstijft. Luisteren naar je lichaam begint met voelen wat je lichaam je duidelijk wil maken en de tools hebben om daar wat aan doen. Met een kwartiertje stretch workout elke werkdag kan dat en bereik je grootse resultaten. En die tools? Die laat ik je graag zien. Elke werkdag opnieuw.

Zin om achter je bureau in beweging te komen?

Geef je dan nu op

Waar & wanneer   Kwartiertje stretch workout thuis kantoor

Snel, effectief en gewoon bij jou thuis, dat is het kwartiertje stretch workout thuis kantoor. Zonder attributen, gewoon in je thuiskostuum, met je camera aan of uit, net wat je zelf wil.

Elke werkdag is Bendie live om 12 uur. En wordt jouw planning weer eens overhoop gegooid en mis je ons kwartiertje? Geen probleem bij Bendie, de opnames zijn twee weken lang op elk gewenst moment terug te kijken. 

Kosten: Geen, maar donaties worden zeer gewaardeerd (ook als je de opname later bekijkt) 

Doe je mee? Je kunt je hier aanmelden.

Tip: Met al je online collega’s tegelijk meedoen? Doorbreek jullie videovergadering en stretch met z’n allen naar nieuwe ruimtes en mogelijkheden. Klik hier voor inspiratie.

Kwartiertje stretch workout thuis kantoor