Bendie op de bouwplaats

Bewust van je lijf en rust in je hoofd zijn je beste P.B.M.'s

In beweging op de bouwplaats met Bendie.

Waarom   Bendie op de bouwplaats

In China zie je het vaak: een grote groep volwassenen die samen de werkdag beginnen. Bendie op de bouwplaats brengt zo’n gedegen warming up van lichaam en geest die zorgt voor bijzondere prestaties. Minder slijtage en een betere samenwerking, zowel buiten als binnenin je lichaam. Natuurlijk doet Bendie dat met Nederlandse nuchterheid en met oefeningen waar je de hele dag door lol en profijt van hebt. Want als je de lampjes op het dashboard van je lijf begint te snappen, kun je jezelf tot grote hoogte brengen.

Gehoord in de schaftkeet:

  • Ik had voor het eerst geen koffie nodig om me wakker te voelen
  • Tien keer dezelfde beweging gemaakt, maar dit keer geen kramp!
  • Het ging allemaal wat makkelijker vandaag, maar of dat door Bendie kwam?
  • Heerlijk om met al die leipo’s te staan lachen en toch hielp het een soort van
  • Aan het eind van de dag had ik energie over… Mijn vrouw ook blij 🙂 Morgen weer?
  • Ik dacht eerst: met mijn rug kan ik dat nooit! Maar Bart gaf me een tip waardoor mijn spieren anders reageerden
In beweging op de bouwplaats met Bendie

Anders bewegen, veel lol, minder last, meer prestatie… je bent gek als je dit laat schieten

In beweging op de bouwplaats met Bendie

Wat is   Bendie op de bouwplaats

Natuurlijk weet je wel hoe je moet tillen, maar ja… in het werk loopt het vaak net even anders. Bendie op de bouwplaats grijpt juist die punten aan waar je tegenaan loopt, omdat je vooral leert voelen, kijken en actie ondernemen naar wat je eigen lichaam je meldt. Veilig werken wordt zo je tweede natuur. 

Bewegen kan op allerlei manieren, maar inzichten om anders te zitten, staan en lopen kunnen ook echte eye openers zijn. Omdat Bart op veel verschillende bouwplaatsen heeft gewerkt, ziet hij het werk. Vervolgens kijkt, analyseert en bouwt hij een programma op maat voor jouw werk en jouw lijf. Van deze oefeningen heb je dus de hele dag plezier!

Ook op je werk goed voor je lichaam zorgen, zonder al teveel extra moeite, dat wil toch iedereen? Bendie op de bouwplaats geeft jou de handvatten.

Zin om aan de bak te gaan?

Laat dan van je horen

Waar & wanneer   Bendie op de bouwplaats

Een open deur: buiten op de bouwplaats natuurlijk. Maar bewegen kan ook op een andere locatie, zoals rondom het bedrijf. Of binnen in een fabriekshal of loods. Samen bepalen we de meest geschikte tijd en locatie.

Ben je als werkgever geïnteresseerd in mijn visie en aanpak? Neem dan via e-mail geheel vrijblijvend contact met mij op.

In beweging op de bouwplaats met Bendie